J&J Medical

Johnson & Johnson Medical is onderdeel van Johnson & Johnson, ’s werelds meest omvangrijke en veelzijdige fabrikant van healthcare-producten en leverancier van aanverwante diensten.

Johnson & Johnson Medical werkt samen met ziekenhuizen en zorginstellingen aan het optimaliseren van de zorg vanuit haar corebusiness: medische producten, instrumenten en services. In alles wat we doen streven we naar hoogwaardige kwaliteit, professionaliteit en naar duurzame contacten met onze partners.

Johnson & Johnson concentreert zich op de medische, consumenten- en farmaceutische markt met een sterke focus op onderzoek, technologie en innovatie. Tekenend voor het bedrijf zijn het decentraal management, de langetermijnvisie en het werken volgens de ethische principes vervat in het Credo.

De werknemers van Johnson & Johnson werken samen met partners in de gezondheidszorg en bereiken met hun portfolio dagelijks miljarden mensen wereldwijd. En, zolang er mensen zijn van wie de gezondheid te wensen over laat, blijven wij streven naar innovatie.

Contacteer ons

Johnson & Johnson Medical NV
Leonardo Da Vincilaan 15
1831 Diegem, België

Receptie Customer Service